FAQ

Veel gestelde vragen
Heb je een vraag over de Dag van de Kraamzorg? Kijk dan eerst bij onze veel gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Mail dan naar aanmelder@bsl.nl

Wij streven er naar vragen binnen twee werkdagen te beantwoorden.


Corona

Wij doen er samen met het NBC alles aan om je deelname zo veilig mogelijk te laten verlopen. Vanzelfsprekend blijven wij de actuele richtlijnen van het RIVM en het kabinet volgen. Meer weten? Lees verder.

Algemeen

Kraamverzorgenden, kraamverpleegkundigen, teamleiders, managers, zzp’ers, docenten en overige geïnteresseerden werkzaam in de kraamzorg.

Heb je speciale dieet wensen stuur dan een e-mail naar manouk.mens@bsl.nl

Ja, tijdens de middagpauze wordt er voor lunch gezorgd.

Tijdens de Dag van de Kraamzorg kan je vier sessies volgen een bezoek brengen aan de beursvloer met vele standjes. Ook is er een kennisstraat aanwezig zijn waar je met diverse experts in gesprek kunt gaan en kan je vaardigheden oefenen in het skillslab.

Ben je in het bezit van een kortingscode? Gebruik dan de link die naar de hoofdboeker is gemaild. Of mail naar: aanmelder@bsl.nl

Accreditatie

De Dag van de Kraamzorg is geaccrediteerd door het Kenniscentrum Kraamzorg in de categorieën:

  • Scholing Verdieping algemene onderwerpen 4 punten
  • Scholing algemeen / overig 4 punten

Presentaties

Ja, na afloop van de Dag van de Kraamzorg worden de presentaties online beschikbaar gesteld mits de spreker hier toestemming voor geeft.

De link naar de presentaties ontvang je op de Dag van de Kraamzorg in het programma en na het invullen van de online evaluatie.

Presentaties worden alleen online beschikbaar gesteld als de spreker hier toestemming voor geeft.

Presentaties

Accreditatie wordt aangevraagd bij Kenniscentrum Kraamzorg.

Accreditatie wordt aangevraagd bij Kenniscentrum Kraamzorg voor vier punten.

Tijdens het invullen van het aanmeldformulier kan je ook je relatienummer doorgeven. Dit kan ook nog gedaan worden zodra de sessie keuzes worden doorgegeven.

Wil je alsnog in aanmerking komen voor accreditatiepunten stuur dan een e-mail naar aanmelder@bsl.nl.

Accreditatiepunten worden uiterlijk zes weken na afloop van de Dag van de Kraamzorg bijgeschreven.

Annuleren

Bij annulering is i.v.m. de gemaakte administratiekosten geen restitutie mogelijk. Het is wel altijd mogelijk om de kaart op een andere naam te laten zetten. Wil je hier gebruik van maken of toch annuleren? Stuur dan een e-mail naar aanmelder@bsl.nl.

Ja, het is mogelijk om je ticket op een andere naam te laten zetten. Stuur hiervoor een e-mail met de gegevens van de persoon die je ticket gaat overnemen (in ieder geval naam en e-mailadres) naar aanmelder@bsl.nl.

Sessies

Enkele weken voor aanvang van de Dag van de Kraamzorg ontvang je een e-mail met daarin een link waarmee je je kan aanmelden voor de sessierondes.

Er zijn vier verschillende sessierondes, je kunt in elke ronde één sessie kiezen.

Het is mogelijk te wisselen van sessies indien de sessie van je keuze nog niet vol zit. Stuur hiervoor een e-mail naar aanmelder@bsl.nl

Wellicht is je ticket in je spamfolder terechtgekomen. Is dit niet het geval? Stuur dan een e-mail naar aanmelder@bsl.nl.

Na inschrijving ontvang je automatisch je e-ticket. Neem deze mee naar de Dag van de Kraamzorg (mobiel of geprint). Heb je geen ticket ontvang? Stuur dan een e-mail naar aanmelder@bsl.nl.

Stuur een e-mail naar aanmelder@bsl.nl. Je ontvangt dan een nieuw ticket per mail.